**Opdateret** LUKKET PGA. CORONAVIRUS

**OPDATERING (27/05/2020)**

Vi åbner D. 8/6-20

**OPDATERING (08/05/2020)**

Til alles irritation får vi ikke lov til at åbne op på mandag 11/5/2020.
Vi ved endnu ikke hvornår vi får lov til at åbne op igen. Vi ved godt at det er rigtig træls! Men der er ikke noget vi kan gøre, udover at følge regeringens retningslinjer.

Så snart vi får grønt lys fra regeringen til at åbne for foreningen igen, skal vi nok skrive det herinde.

Vi håber alle vores medlemmer er sunde og raske, samt at vi snart får lov til at se jer alle igen! 😊

Mvh bestyrelsen

**OPDATERING (11/4-2020)**

Vi forlænger desværre lukningen til d. 11/5
Vi giver følgende opdateringer

**OPDATERING (23/03/2020)**

Grundet nye udmeldelser fra regeringen, forlænger vi lukningen af foreningen til d. 20/4.
Om vi forlænger det yderligere kan vi desværre ikke vide men vi håber og krydser fingre!
Vi giver følgende opdateringer!

Mvh bestyrelsen

**Original artikel (12/03/2020)**

Grundet Corona-virus, har vi netop besluttet at foreningen holder lukket resten af marts, grundet stærk opfordring af regeringen.
Vi håber på opstart d. 6/4, men følger sagen nøje.

Generalforsamling på lørdag d. 14/3 er udskudt til senere tidspunkt... Der vil komme information når vi ved mere.